Γιορτή Αθλητισμού στους Λογγάδες με παιχνίδι, εκπλήξεις και μουσική!

loggades giorti atlitismou

Μια ημέρα γεμάτη κίνηση, ενθουσιασμό και χαμόγελα υπόσχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λογγάδων, ο οποίος διοργανώνει το Σάββατο 5 Ιουλίου τη μεγάλη γιορτή αθλητισμού, σηματοδοτώντας την έναρξη του καλοκαιριού για τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο.

Η εκδήλωση ξεκινά στις εξίμισι το απόγευμα, απευθύνεται σε όλους, με ελεύθερη συμμετοχή και εύκολη προσβασιμότητα, και θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους σκιερούς πλάτανους των Λογγάδων, στην απέναντι όχθη της λίμνης Παμβώτιδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων όπως:

  • ποδόσφαιρο
  • μπάσκετ
  • τένις
  • σκυταλοδρομίες

Τη διοργάνωση πλαισιώνουν διακεκριμένοι αθλητές του ΑΓΣ Ιωαννίνων και της ομάδας Sports Events 4 All, οι οποίοι θα συμμετάσχουν ενεργά, δίνοντας έμπνευση και ώθηση στα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Η γιορτή θα κορυφωθεί το βράδυ με ένα νεανικό πάρτι με μουσική, φαγητό, ποτό και διασκέδαση, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό ξεκίνημα στην ύπαιθρο.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λογγάδων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι, χαρά και κοινότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και της συμμετοχής.