Γιώργος Νίτσας: Εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Πρέβεζας

nitsas giorgos

Την εκ νέου κάθοδο στις αυτοδοικητικές εκλογές του 2023 της παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» και του ιδίου ως υποψηφίου δημάρχου Πρέβεζας ανακοίνωσε ο Γιώργος Νίτσας.

«Το 17% περίπου που πετύχαμε στις τελευταίες εκλογές, ποσοστό που μας τοποθέτησε στην τρίτη θέση στο δημοτικό συμβούλιο με 5 συμβούλους, (ο Δήμαρχος έχει 6 σήμερα ), απέδειξε την μεγάλη δυναμική των νέων ανθρώπων της πόλης, τη μεγάλη δυναμική της “Ανάπτυξης Τώρα”.

Η πόλωση που δημιούργησαν οι Ευρωεκλογές και  οι εθνικές εκλογές στην προηγούμενη αναμέτρηση, ευνόησε τον κ. Γεωργάκο και την παρέα του, όπως και άλλες παρατάξεις,  ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να εκφραστεί ο δημότης ανεπηρέαστος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εκτιμούμε ότι αν δεν υπήρχαν οι συγκυρίες αυτές, η ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας θα ήταν πρώτη δύναμη στο Δήμο Πρέβεζας και όλα σήμερα θα ήταν διαφορετικά με εμάς στο “τιμόνι”» σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωση.

Ο κ. Νίτσας δηλώνει δικαιωμένος από την επιλογή του να μην μετέχει στο σχήμα της δημοτικής αρχής και συμπληρώνει ότι ο σημερινός δήμαρχος είναι εκπρόσωπος της πιο βαθιάς συντήρησης που κρατά την Πρέβεζα δέσμια σε λογικές του παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ