Γιόγιακας υπέρ φαρμακευτικής κάνναβης..

giogiakas vouli 7 15

«Εμείς δε μπορούμε, παρά να στηρίξουμε προσπάθειες όπως αυτή, που μπορεί να φέρει επενδύσεις ξένων και ελληνικών κεφαλαίων, να τονώσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών μας, να προωθήσει την καινοτομία, χωρίς ασφαλώς να ξεχνάμε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν δικαίωμα στη νόμιμη, ασφαλή και οικονομικά πιο συμφέρουσα πρόσβαση σε φαρμακευτικές ουσίες που ανακουφίζουν τη δύσκολη καθημερινότητά τους», τόνισε ο Βασίλης Γιόγιακας στην ομιλία του για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με την παραγωγή και την εξαγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας σημείωσε ότι ως κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία επανεκτίμησε τη στάση της εκτιμώντας τα πολλαπλά οφέλη της συγκεκριμένης δραστηριότητας για την οικονομία. «Δεν είναι συνηθισμένο η ορθότητα της επιλογής (ενν. της προηγούμενης κυβέρνησης) να αναγνωρίζεται δημόσια από έναν πολιτικό αντίπαλο, όπως έκανε ο Υπουργός κύριος Γεωργιάδης» ανέφερε ο Βασίλης Γιόγιακας, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να επιδείξουν την ίδια προσαρμοστικότητα σε νομοσχέδια που ακολουθούν, όπως αυτό για την προστασία θεμελιωδών ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων στην εργασία.

Σχετικά με το νόμο του 2018 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Θεσπρωτίας υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία διαφωνούσε γιατί δεν ενθάρρυνε τις εξαγωγές!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ