Γίνεται πιο… πικρός ο καφές στην Πρέβεζα!

kafe kalokairino

kafe kalokairino

Πιο πικρός ή καλύτερα πιο ακριβός γίνεται ο καφές στην Πρέβεζα. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τα βαριά φορολογικά μέτρα με τα οποία είναι αντιμέτωποι, υποχρεώνονται να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να διασφαλίσουν την βιωσιμότητά τους.

Οι ιδιοκτήτες δώδεκα καταστημάτων με κοινή τους ανακοίνωση, αναλύουν τους λόγους που τους υποχρεώνουν σε μια τέτοια ενέργεια τονίζοντας ότι για κάθε ένα ευρώ που εισπράττουν τα 83 λεπτά αποτελούν φόρους και εισφορές.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Με σεβασμό στην καθημερινή σχέση που χτίσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθώντας να παρέχουμε πάντα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σας ενημερώνουμε ότι για λόγους βιωσιμότητας των καταστημάτων μας θα προχωρήσουμε στις αναγκαίες αυξήσεις σκεπτόμενοι και τη δική σας δύσκολη οικονομική συγκυρία. π.χ για κάθε 1€ που εισπράττουμε τα 0,83€ είναι φόροι κ εισφορές!!!! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξη σε μας και τους εργαζόμενους σε αυτά.»

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ