Γιάννης Τσίμαρης: Τιμή και ευθύνη

giannis tsimaris

Τιμή και ευθύνη θεωρεί την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων ο Γιάννης Τσίμαρης. Ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Ιωαννίνων αποτελεί από τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου.

Στην δήλωσή του αναφέρει:

Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης ανταποκρίθηκα στο μεγάλο προσκλητήριο του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για να δώσω και εγώ μαζί με όλους εσάς την μάχη στις εκλογές που έρχονται. Η επιλογή μου για το ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει την δύναμη να δώσω την μάχη με αξιοπρέπεια, με πολιτικό πολιτισμό και ανιδιοτέλεια για το καλό του τόπου μας.

Με τις ίδιες αξίες και αρχές που πορεύτηκα μέχρι σήμερα.

Με τις ίδιες αξίες και αρχές που υπηρετώ την μαχόμενη ιατρική στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, την τοπική αυτοδιοίκηση τόσο ως δημοτικός σύμβουλος όσο και ως αντιδήμαρχος.

Με τις ίδιες αξίες και αρχές θα δώσω την μάχη με όλους εσάς τους φίλους, τους συντρόφους, τους συνοδοιπόρους να γίνει το ΠΑΣΟΚ ο πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Ο αγώνας είναι σκληρός και δύσκολος. Εμείς όμως στο ΠΑΣΟΚ ξέρουμε να δίνουμε τις μάχες χρόνια τώρα και ξέρουμε ότι τώρα με τον αέρα της ανανέωσης θα κερδίσουμε και θα καταφέρουμε να είμαστε και πάλι οι πρωταγωνιστές της κοινωνίας.

Όλοι μαζί μπορούμε. Σε αυτήν την μάχη δεν περισσεύει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ