Γιαννιώτες αστυνομικοί εγκλωβισμένοι στη Λέσβο!

astinomikos

Πήραν φύλλο πορείας αλλά δεν μπορούν να επιστρέψουν στα Γιάννινα. Ο λόγος για αποσπασμένους αστυνομικού στην Διμοιρία υποστήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων με επιστολή της προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ γνωστοποιεί το πρόβλημα και ζητά λύση.

Όπως σημειώνει εξαιτίας κρούσματος Covid-19 που διαγνώστηκε σε ένα στέλεχος της Διμοιρίας Υποστήριξης, λίγο πριν την αναχώρηση από το νησί, τέθηκαν σε καραντίνα, για υγειονομικούς λόγους οι υπόλοιποι αστυνομικοί, απαγορεύθηκε η μετακίνηση τους και διατάχθηκε η υποχρεωτική παραμονή στην Μυτιλήνη ολόκληρης της Διμοιρίας μέχρις ότου εκλείψει ο κίνδυνος  μετάδοσης του ιού.

«Η συγκεκριμένη διαδικασία, πέραν του άγχους αναφορικά με την πορεία της υγείας τους, έχει ταυτόχρονα προβληματίσει τους συναδέλφους μας αφού δεν είναι ξεκάθαρο εάν η υπηρεσία καλύπτει αυτό το διάστημα τις δαπάνες διαμονής και εκτός έδρας. 

   Κύριε Αρχηγέ, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω καθώς και τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει η Ελληνική Αστυνομία εξαιτίας του Covid-19, σας καλούμε όπως με δική σας παρέμβαση, δοθεί οριστική λύση επί του συγκεκριμένου ζητήματος», τονίζεται στην επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ