Γιάννινα: Τεστ για όλους τους εργαζόμενους των παιδικών

paidikos m4

Σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού θα υποβληθούν όλοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών ενόψει της επαναλειτουργίας τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως έγινε γνωστό από τον ΟΚΠΑΠΑ τα τεστ θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο στο χώρο του ΚΕΠΑΒΙ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια Ηπείρου και την 6η ΥΠΕ.

«Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» θα υποδεχτεί ξανά από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία των Σταθμών μας.

Το Δ.Σ. του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» εύχεται από την μεριά του σε όλους, παιδιά, γονείς αλλά και σε όλο το προσωπικό των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών ένα νέο, ασφαλές και δημιουργικό ξεκίνημα γεμάτο υγεία, με υπομονή και επιμονή, δίνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί με συνεργασία και θέληση θα προσπεράσουμε την κάθε δυσκολία. Θέλουμε τα παιδιά μας στους χώρους των Σταθμών μας να περνούν όμορφες και δημιουργικές στιγμές και να αποκτούν δυνατές και χαρούμενες αναμνήσεις», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ