«Γιάννενα Τώρα» στις πηγές Σεντενίκου

Στις πηγές Σεντενίκου βρέθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» όπου το νερό τους δεν φτάνει στην λίμνη αλλά χάνεται προς τον Καλαμά.

Ο εμπλουτισμός της λίμνης από τις συγκεκριμένες πηγές είναι κάτι που συζητείται χρόνια καθώς εκτιμάται ότι θα βελτιώσει σημαντικά το οικοσύστημα.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Παράταξης, Άρης Μπαρτζώκας, «είναι ανεπίτρεπτο αυτός ο «θησαυρός» πεντακάθαρου νερού που θα ωφελούσε τα μέγιστα την Παμβώτιδα να χάνεται! Επιτέλους, απαιτείται μια λύση και σε ότι μας αφορά, δεσμευόμαστε να πιέσουμε προς την κατεύθυνση αυτή. Μας ενδιαφέρουν τα έργα και αποτελέσματα και όχι τα λόγια, γι’ αυτό δεν θα πούμε περισσότερα: Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα!».

Στις πηγές Σεντενίκου, όπου είδαν από κοντά την εικόνα βρέθηκαν οι Α. Μπαρτζώκας, Δ. Πάνου, Γ. Γοργόλης, Θ. Κολόκας

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» συνέχισε εντατικά τις επαφές με πολίτες και φορείς, καθώς επίσης και τις επί τόπου επισκέψεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό της.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της Παράταξης και ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας παραβρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση – κοπή πίτας του Μελισσοκομικού Συνδέσμου Ιωαννίνων «Ο Αρισταίος» όπου στο περιθώριο της παρουσίας τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα μελισσοκομικά θέματα.

Επίσης αντιπροσωπεία της Παράταξης και ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν τα Κάτω Μάρμαρα, όπου έγιναν θερμά δεκτοί από τους κατοίκους, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για τη στάση της παράταξης σχετικά με ζητήματα της περιοχής τους και κυρίως για τη συνέπεια που επέδειξε στην ανάδειξη και επίλυση των θεμάτων τους.

Τέλος, αντιπροσωπεία της παράταξης (Α. Μπαρτζώκας, Κ. Ρώσσης, Γ. Ρώσσης), παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Αλιέων, όπου ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους ερασιτέχνες αλιείς και τους ενημέρωσε για τις θέσεις της και τις επαφές της σχετικά με τη Λίμνη Παμβώτιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ