«Γιάννενα Τώρα»: Οι πρώτοι 28 υποψήφιοι του Άρη Μπαρτζώκα..

giannena_tora_parousiasi_ipopsifion1

Τους πρώτους 28 υποψηφίους της παράταξής του παρουσίασε ο Άρης Μπαρτζώκας. Με φόντο την λίμνη, καθώς η παρουσίαση έγινε στην πλατεία Μαβίλη, τα «Γιάννενα Τώρα» ξεκινούν και επίσημα τον προεκλογικό αγώνα, βάζοντας ως κυρίαρχο θέμα «πριν και μετά τις εκλογές του Μαΐου» την κατάσταση και τα προβλήματα της Παμβώτιδας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος ώστε να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Η παράταξη ξεκίνησε το 2014, χωρίς καμία κομματική στήριξη και μέσα σε ένα εξαιρετικά πολωμένο κλίμα τότε, κατάφερε να πετύχει ένα σημαντικό ποσοστό και να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνεχίζει με τις ίδιες αρχές, όπως τονίστηκε τόσο από τον Άρη Μπαρτζώκα όσο και από υποψηφίους του συνδυασμού, αφήνοντας στην άκρη τα κόμματα και βάζοντας πάνω από όλα τα Γιάννινα, τον Δήμο και τα προβλήματά του.

«Ξεκινούμε με φόντο την λίμνη. Θα είναι το πρώτο θέμα για μας, πριν και μετά τις εκλογές καθώς η Δημοτική Αρχή την έχει ξεχάσει. Δεν νοούνται Γιάννενα χωρίς λίμνη», ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του και υπογράμμισε με έμφαση πως η επίσημη παρουσίαση υποψηφίων βάζει τέλος σε κάθε είδους σενάρια, που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα, περί συνεργασίας της παράταξης με άλλες δυνάμεις ή μη καθόδου στις εκλογές.

Οι πρώτοι 28 υποψήφιοι είναι:

Αλεξίου Θεόδωρος, σύμβουλος επιχειρήσεων

Αναγνωστόπουλος Χρήστος, συνταξιούχος τραπεζικός

Βασιλείου Βάσω, πολιτικός μηχανικός

Βασιλείου Κώστας, διαχειριστής πληροφοριακών συστημάτων

Βούστρος Νίκος, επιχειρηματίας

Βράκας Μιχάλης, πολιτικός μηχανικός

Γοργόλης Γιώργος, γεωπόνος

Δεβελέγκας Παναγιώτης, φαρμακοποιός

Ευαγγέλου Βαγγέλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ζαλαβρά Δώρα, διοικητικό στέλεχος αθλητισμού

Κολιός Σταύρος, φυσικός

Κολόκας Θεόδωρος, επιχειρηματίας

Κονιτσιώτη Ερμίνα, μεσίτρια

Κυριαζής Κώστας, ηλεκτρολόγος- μηχανικός

Λιάπης Χρήστος, ιδιωτικός υπάλληλος

Μάγγου Αλεξάνδρα, υπάλληλος Πανεπιστημιακού νοσοκομείου

Μακρή Έφη, φιλόλογος

Μιχαηλίδης Τριαντάφυλλος, χωροτάκτης- πολεοδόμος

Νάκας Χρήστος, συνταξιούχος ΕΤΕΠ Πανεπιστημίου

Πάνου Δημήτρης, γιατρός

Παπαδημητρίου Θωμάς, γυψοτεχνίτης

Ρώσσης Γιάννης, ιδιωτικός υπάλληλος- μελισσοκόμος

Σακκάς Κώστας, πολιτικός μηχανικός

Σκούρτης Δημήτρης, καθηγητής πληροφορικής

Σταμάτης Βασίλης, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών

Στεργίου Αλίκη, πολιτικός μηχανικός

Τσέλιου Ρούλα, επιχειρηματίας

Χούσος Ηλίας, φυσικός.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • giannena tora parousiasi ipopsifion1

Ο Κώστας Κυριαζής, ο οποίος υπηρέτησε το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι την παραίτησή του, προ διετίας περίπου, τόνισε στις δηλώσεις ότι η προσπάθεια της συγκεκριμένης παράταξης ξεκίνησε από τους πολίτες. «Σήμερα προτάσσουμε το θέμα της λίμνης. Είναι πολύ σοβαρό. Και γα την λίμνη η δημοτική αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτα. Αρκεί να αναφέρω… Χρήματα από το ΕΣΠΑ… μηδέν», είπε ο κ. Κυριαζής.

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πάνου, μίλησε για μία παράταξη ενεργών πολιτών και συμπλήρωσε ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι τα πραγματικά προβλήματα του τόπου. «Σταθήκαμε κριτικοί απέναντι στην δημοτική αρχή κι άλλες φορές στηρίξαμε θέματα. Σήμερα ξεκινάμε τον προεκλογικό μας αγώνα πιστεύοντας ότι θα είμαστε χρήσιμοι», ανέφερε.

Η πολιτικός μηχανικός Αλίκη Στεργίου είναι από τα νέα πρόσωπα της παράταξης. Κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια, με σκοπό, όπως είπε να προσφέρει στον συνδυασμό της και την πόλη.

Ο Νίκος Βούστρος, εκπρόσωπος τύπου της παράταξης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, σημείωσε ότι «τα Γιάννενα Τώρα δεν έχουν κανένα κομματικό χρώμα. Είναι μία υπερκομματική κίνηση, μία προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν τα Γιάννινα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ