«Γιάννενα Τώρα» Απάντηση στον Κ. Κυριαζή

Την έκπληξή της για την διαφωνία και την αποχώρηση του Κώστα Κυριαζή που ήρθε μετά την σύμπραξη εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Γιάννενα Τώρα».

Στην ανακοίνωση σημειώνει ότι η παράταξη τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της απλής αναλογικής και συμπληρώνει ότι ο νόμος προβλέπει σύμπραξη δημοτικών παρατάξεων εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Η απόφαση για σύμπραξη με τις Παρατάξεις «Γιάννενα – Νέα Εποχή» και «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» ελήφθη από τη Γραμματεία της Παράταξης ομόφωνα. Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή στους υποψήφιους της Παράταξης πριν την υπογραφή του πρακτικού σύμπραξης και δεν εκφράσθηκε αντίρρηση από κανέναν. Άλλωστε, σύγκλιση Γ.Σ. μέσα στον Αύγουστο ήταν πρακτικά αδύνατη δεδομένου ότι η τροπολογία αυτή ψηφίστηκε αρχές Αυγούστου. Ως εκ τούτου, η έκφραση του κ. Κυριαζή περί μη δημοκρατικής νομιμοποίησης είναι τουλάχιστον ατυχής», τονίζεται.

Η παράταξη διαψεύδει τον ισχυρισμό ότι υπήρχε προεκλογική πρόσκληση συγχώνευσης με την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ και κάνει γνωστό ότι έχει οριστεί γενική συνέλευση για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ