«Γιάννενα- Όμορφη Πόλη» η παράταξη του Παντελή Κολόκα

giannena kolokas

«Γιάννενα- Όμορφη πόλη» είναι το όνομα της παράταξης της οποίας ηγείται ο Παντελής Κολόκας και με την οποία θα διεκδικήσει το Δήμο Ιωαννιτών.

«Τα αποκαλυπτήρια» της παράταξης έγιναν σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο και παρουσία πολλών φίλων και μελών, προερχομένων κυρίως από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος στην πορεία προς τις εκλογές αλλά και βέβαιος ότι θα είναι αυτός που θα διαχειριστεί τις τύχες της πόλης.

«Η «Όμορφη Πόλη» είναι παρούσα ήδη, με την δική σας παρουσία σήμερα και θα είναι παρούσα και με αυτό που θα ακολουθήσει και θα ξεδιπλώνεται βήμα – βήμα, ολοκληρώνοντας και παρουσιάζοντας στους συμπολίτες μας το πρόγραμμά μας, για τον Αστικό Ιστό και τις Τοπικές Κοινότητες» ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Κολόκας.

Το πρόγραμμα της παράταξης, όπως θα παρουσιάζεται σταδιακά ενώ τα ονόματα των υποψηφίων θα ανακοινωθούν «στην ώρα τους».EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • giannena kolokas1

«Εμείς επιμένουμε, ότι αυτό που λείπει από την πόλη μας, από τον Δήμο Ιωαννιτών είναι το όραμα, είναι  η πίστη, η ακράδαντη πεποίθηση, ότι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη, περισσότερο ανθρώπινη και βιώσιμη, μία ακόμη πιο  «Όμορφη Πόλη».

Αυτό το όραμα το μοιραζόμαστε πολλοί άνθρωποι με τους οποίους γνωριζόμαστε για αρκετά χρόνια, με κάποιους άλλους λιγότερα και με πολλούς ακόμη μόλις τα τελευταία χρόνια ή τους τελευταίους μήνες. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν πολλοί περισσότεροι το επόμενο διάστημα, πλησιάζοντας προς τις εκλογές και τον στόχο της νίκης!!!» είπε στην ομιλία του ο κ. Κολόκας.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • giannena kolokas2

Ο ίδιος έκανε και μνεία στο παρελθόν και στο ανάλογο εγχείρημα που επιχείρησε το 2014, με την διαφορά ότι τότε βρέθηκε συνεργαζόμενος στην παράταξη του Θωμά Μπέγκα.

«Ποτέ δεν απαρνήθηκα τις αρχές μου, τις ιδέες και τις προτάσεις που είχαμε  καταθέσει το 2014 με την «Κοινωνία Πολιτών», για τη διοίκηση του Δήμου. Δώσαμε έναν έντιμο και  ξεκάθαρο αγώνα, που επισφραγίστηκε με ένα μάθημα πολιτικού ήθους και ωριμότητας.

Ήταν  τότε που  η έννοια της «συναίνεσης»  δεν υπήρχε στον Δήμο Ιωαννιτών, ούτε καν στο λεξιλόγιο. Εμείς την κάναμε πράξη και προχωρήσαμε στη συνεργασία με την παράταξη που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Χωρίς εγωισμούς, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς προαπαιτούμενα.

Δε χρειάζεται να σταθώ περισσότερο σε εκείνη την περίοδο και την αντανάκλαση που είχε στην κοινωνία η επιλογή μας αυτή. Όλες οι επιλογές κρίνονται και κρίνονται από το αποτέλεσμα, στο πεδίο της πολιτικής πράξης και μακριά από συνωμοσιολογίες και κουτσομπολιά» είπε.

Τέλος ανέφερε ότι αυτό  που πρεσβεύει η «Όμορφη Πόλη» είναι η δημιουργική συμμετοχή όλων, μία ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα και την πολιτική τους ιδεολογία, «όπου από κοινού θα προβληματιστούμε, θα δουλέψουμε, μαζί με τους συνεργάτες μου και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, θα μελετήσουμε και θα σχεδιάσουμε για την επόμενη δεκαετία της πόλης μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ