Για… τουρισμό στην Άρτα ο Υφυπουργός Παιδείας!

aggelos sirigos

Η Ανώτατη Εκπαίδευση στην Ήπειρο βρίσκεται σε αναβρασμό. Το Πανεπιστήμιο απειλείται με «ξήλωμα» και Τμήματά του με λουκέτο.

Τοπικές κοινωνίες, όπως αυτή της Πρέβεζας, είναι ανάστατες από τις αλλαγές που δρομολογούνται.

Και όλοι τελούν εν αναμονή των προτάσεων που θα κατατεθούν για συγχωνεύσεις και καταργήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Άρτα, προκειμένου να παραστεί και να μιλήσει σε… πολιτιστική εκδήλωση!EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • sirigos

Για την επίσκεψη αυτή, όπως αναφέρουν πηγές, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση ούτε στο Πανεπιστήμιο, ούτε στην Περιφέρεια Ηπείρου και την Αντιπεριφέρεια Άρτας, ούτε και στον Δήμο Άρτας.

Προφανώς για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας κάθε συζήτηση και επαφή με τους φορείς των τοπικών κοινωνιών είναι απολύτως περιττή!

Ο Υφυπουργός είναι καλεσμένος του Συλλόγου «Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου και Μνημείων Άρτας» και θα μιλήσει στις έξι το απόγευμα με θέμα «Το 1821 και η εθνική μας αυτοσυνειδησία».

Ενδιαφέρουσα η παρουσία και το θέμα της ομιλίας, όμως στοιχειώδη υποχρέωση ενός στελέχους της κυβέρνησης –στην προκειμένη του Υφυπουργού Παιδείας- είναι να ασχοληθεί και με τα φλέγοντα θέματα του τομέα του, όταν μάλιστα δεν έχει προηγηθεί καμία άλλη επίσκεψη και συζήτηση για αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ