Για ποιόν χτυπά την καμπάνα…

Ένα αιχμηρό σχόλιο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Στέφο για τις γερμανικές αποζημιώσεις προκάλεσαν οι δημόσιες αναφορές ότι το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων εγείρεται λόγω της οικονομικής κρίσης.

Οι αναρτήσεις του Γιαννιώτη βουλευτή στα κοινωνικά δίκτυα είναι πάντα προσεκτικές. Σπάνια, σχεδόν ποτέ, δεν βάλλει εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.. Επιλέγει να κάνει πολιτική!

Αυτή την φορά ωστόσο φαίνεται ότι ενοχλήθηκε πολύ και μάλλον αυτό που τον ενόχλησε (και γι’ αυτόν βαρά η καμπάνα) ήταν η αναφορά που έκανε ο Δήμαρχος κατά την εκδήλωση στους Λιγκιάδες..

Κι έτσι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε την αφορμή για να επισημάνει και ορθώς, ότι απαιτείται περισσότερη προσοχή στις δημόσιες τοποθετήσεις.

Θα πρέπει τουλάχιστον, στις δημόσιες τοποθετήσεις να είναι προσεκτικοί όσοι ισχυρίζονται πως εξαιτίας της κρίσης εγείρονται αξιώσεις έναντι του Γερμανικού κράτους, για τις θηριωδίες των ναζι στην Ελλάδα.

Πολιτική βούληση απαιτείται και αποδεικνύεται πως αυτη η κυβέρνηση την έχει .

Η διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή “Για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών” συνεστήθη με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 18ης Νοεμβρίου 2015, μετά την, από 17 Νοεμβρίου 2015, πρόταση του Προέδρου της Βουλής, κ. Νικολάου Βούτση, για την επανασύσταση της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ