Για πέμπτη φορά κλέβουν το εκθεσιακό

EKTHESIAKOΓια πέμπτη φορά το Εκθεσιακό Κέντρο της Άρτας έγινε στόχος αγνώστων, οι οποίοι εισέβαλαν, προκάλεσαν μεγάλες φθορές και έκλεψαν ότι θα ήταν χρήσιμο να πουληθεί για σίδερο.

Η κλοπή έγινε στη διάρκεια της μέρας γεγονός που φανερώνει και το θράσος των αγνώστων.

Αυτή τη φορά οι δράστες κατέστρεψαν το ηλεκτρολογείο από το οποίο αφαίρεσαν όλο το υπάρχον υλικό, έκοψαν την κεραία του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού και έκλεψαν χάλκινα καλώδια που υπάρχουν για να τροφοδοτούν με ρεύμα τα περίπτερα κατά την περίοδο της εμποροπανήγυρης, καθώς επίσης τα καπάκια από 10 φρεάτια τα οποία βρίσκονται εντός του εκθεσιακού και τα οποία πιθανολογείται ότι θα τα πουλήσουν για σίδερο.

Ο Δ/ντής της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Γ. Μπόνιας που μετέβη στο σημείο κατόπιν ειδοποίησης της εταιρείας security, αντίκρισε την πόρτα του συνεδριακού κέντρου παραβιασμένη και ανοιχτή διάπλατα, ευτυχώς όμως οι δράστες δεν πρόλαβαν να δράσουν εκεί.

Πρώτο μέλημα της επιχείρησης είναι να αντικαταστήσει τα καπάκια των φρεατίων διότι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος αφού ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται και για βόλτα αναψυχής από πολλούς δημότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ