Για γέλια και για κλάματα…

elik kastritsa

elik kastritsa

Η πυροπροστασία εξελίσσεται φέτος σε μία υπόθεση που μοιάζει για γέλια και για κλάματα… Το προηγούμενο Σάββατο χρειάστηκε να γίνουν τηλεφωνήματα μεταξύ του δημάρχου και δύο υπουργών για να γίνουν δύο (στην κυριολεξία δύο) ρίψεις νερού από τα δύο πετζετέλ που έφτασαν από το Άκτιο…

Την Τρίτη με την φωτιά στην Καστρίτσα να μαίνεται από τον Δήμο ζητήθηκε εκ νέου ενίσχυση με εναέρια μέσα..

Τα πετζετέλ όμως ήταν καθηλωμένα εξ αιτίας βλαβών και αεροσκάφος από την Κέρκυρα δεν μπορούσε να έρθει καθώς επιχειρούσε στο νησί..

Και ξαφνικά το απόγευμα βλέπουν άπαντες ένα σινούκ με τον χαρακτηριστικό κόκκινο κουβά και είναι σίγουροι ότι θα συμβάλλει για την κατάσβεση της φωτιάς στην Καστρίτσα..

Με την διαφορά ότι το σινούκ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και δεν ξανασηκώθηκε! Κανείς δεν γνωρίζει για ποιόν ακριβώς λόγο ήρθε στα Γιάννινα..

Στην Καστρίτσα πάντως δεν επιχείρησε!

Τα τραγελαφικά των ημερών αυτών δείχνουν ότι δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά… Δείχνουν επίσης ότι αυτοί που αποφασίζουν πως και με ποια μέσα θα γίνει η κατάσβεση μιας πυρκαγιάς δεν είναι ούτε η Πυροσβεστική, ούτε η Πολιτική Προστασία… Είναι οι πολιτικοί και οι παράγοντες.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα προκύψει κάτι πιο σοβαρό για το υπόλοιπο του θέρους… Γιατί αν προκύψει «ζήτω που καήκαμε»…
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ