Για επτά μέρες κλειστή η σήραγγα Μαλακάσι Α

aegnatia metssira

Για επτά μέρες θα μείνει κλειστή η σήραγγα Μαλακάσι Α στην Εγνατία Οδό προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από πραγματογνώμονες, όπως έκανε γνωστό το πρωί το Υπουργείο Υποδομών.

Η ανακοίνωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έγινε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με αυτή οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 12 μέχρι και τις 19 Απριλίου στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μετσόβου ως τον Ανισόπεδο Παναγιάς, προκειμένου να γίνει ο έλεγχος στο βόρειο κλάδο της σήραγγας Μαλακάσι Α

Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων εν γένει τις εργασίες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων αποφασίστηκε:

-Να τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετη σήμανση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/07, της υπ ́ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 (Φ.Ε.Κ. 905 Β ́ / 20-5-2011) Απόφασης Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ και σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή σήμανσης – μελέτη εξασφάλισης της κυκλοφορίας που μας υποβλήθηκε, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών.

Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται, καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να συντηρεί και επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζει πλήρως τα οριζόμενα στην Μελέτη Σήμανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ