Γεροβασίλη: Κραυγή απελπισίας των παραγωγών της Άρτας

gerovasili olga

Ευθύνες στην Κυβέρνηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον κάμπο της Άρτας επιρρίπτει η βουλευτής του Νομού Όλγα Γεροβασίλη.

Τα προβλήματα είναι μεγάλα καθώς η μισή και πλέον παραγωγή έχει καταστραφεί ενώ οι τιμές που δόθηκαν ήταν εξαιρετικά χαμηλές.

Στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη αναφέρει:

Πλέον είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία πολιτική τόσο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και για τις οικονομικές της συνέπειες. Στην Άρτα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, βλέπουν την παραγωγή τους είτε να καταστρέφεται και να μην αποζημιώνονται, είτε να υποτιμάται δραματικά η αξία της.

Τα απούλητα πορτοκάλια, μανταρίνια και λεμόνια του κάμπου της Άρτας, αποτελούν τα τεκμήρια μιας κυβέρνησης που υπόσχεται τα πάντα και αμέσως μετά εγκαταλείπει τους πάντες.

Οι αγρότες της Άρτας ζητούν πολιτική λύση. Δυστυχώς για τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Άρτας όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών και των εργαζομένων σε όλη τη χώρα, ο κ. Μητσοτάκης τους αφήνει στην μοίρα που ο ίδιος και η κυβέρνησή του, τους καθόρισαν.

Εν μέσω αυτής της ασύλληπτης κρίσης, η άμεση στήριξη του αγροτικού πληθυσμού και του χαμένου εισοδήματός του πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ