Γεωργιάδης: Μέσα στην εβδομάδα η συζήτηση για μουσική στην εστίαση

estiasi n

Αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η συζήτηση με την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την μουσική και την εστίαση και την αύξηση του ορίου των ατόμων σε δεξιώσεις, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση γιατί δεν μπαίνει η μουσική στην εστίαση με προδιαγραφές, όπως και στην αύξηση των ατόμων σε δεξιώσεις, γάμους και βαφτίσια” απάντησε τα εξής: ” Ανοίγουν από σήμερα οι δεξιώσεις γάμων, όπως είχαμε πει. Ανοίγουν κανονικά με 100 άτομα. Θα το ξανασυζητήσουμε με την Επιτροπή αυτήν την εβδομάδα. Τη θέση του υπουργείου Ανάπτυξης, τη δική μου τη γνωρίζετε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να την ξαναπώ. Κατά συνέπεια πρέπει να τη συζητήσουμε με τους γιατρούς “.

Σχετικά με το εάν θα μπορεί να επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας είπε τα εξής: ” Eίμαστε ένα βήμα πριν από την έξοδο. Παρά τους εμβολιασμούς, η πανδημία δεν έχει φύγει. Η πανδημία είναι εδώ .Και κάθε μέρα έχουμε αρκετά κρούσματα .Ναι μεν υπάρχει αποκλιμάκωση στις μονάδες εντατικής θεραπείας, καμία αντίρρηση. Αυτή η αποκλιμάκωση είναι αργή σχετικά, δεν είναι γρήγορη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ