Γεωργαντάς: Άγνοια για τους κατ’ εξαίρεση εμβολιασμούς

emvoliastiko kentro

Δεν γνωρίζει τίποτα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την «τρύπα» στην εμβολιαστική πλατφόρμα που έδωσε την δυνατότητα να γίνουν δεκάδες εμβολιασμοί από το παράθυρο και όλοι σε εργαζόμενους της ίδιας επιχείρησης των Ιωαννίνων.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV ισχυρίστηκε ότι δεν έχει γίνει καμία καταγγελία και υποστήριξε ότι η διαδικασία είναι απόλυτα ψηφιοποιημένη.

Μάλιστα αμφισβήτησε το γεγονός –σημειωτέον ότι είναι σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα- κάτι το οποίο απάντησε άμεσα η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων και Καθηγήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σταυρούλα Τσιάρα, σημειώνοντας ότι μόνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο είχαν προσέλθει 25 άτομα τα οποία δεν ανήκουν σε καμία από τις κατηγορίες που εμβολιάζονται αυτό το διάστημα.

Όλοι είχαν κλείσει κανονικά ραντεβού τα οποία ήταν καταχωρημένα στο σύστημα και έφεραν το ειδικό έντυπο.

Ο Υφυπουργός πάντως επέμενε να αμφισβητεί το γεγονός υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία είναι απόλυτα διασφαλισμένη ωστόσο ανέφερε πως αν κάτι έχει συμβεί έχει αφήσει αποτύπωμα και θα εντοπιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ