Γεμάτη με τοπικές γεύσεις η Πλατεία Μαβίλη

ektesi topikon proionon

Με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ηπείρου και την ΑΝ.ΕΤ.ΕΠ.Ι, το   Επιμελητήριο  Ιωαννίνων  πραγματοποιεί  για 2η χρονιά την  Έκθεση Τοπικών προϊόντων προσπαθώντας να συμβάλει στην στήριξη των κλάδων τροφίμων και ποτών  θεωρώντας,  ότι τα επόμενα χρόνια είναι σημαντικά και μέσω την ανάπτυξης των επιχειρήσεων ο Νομός Ιωαννίνων μπορεί  να συνδράμει περισσότερο  στην αύξηση των εξαγωγών της χώρας αλλά και να μειώσει τα ποσοστά  ανεργίας στην περιοχή μας.

«Το περσινό εγχείρημα έδειξε ότι άξιζε τον κόπο και φέτος πραγματοποιούμε τη δεύτερη έκθεση με στόχο να δείξουμε τη δυνατότητα των τοπικών επιχειρήσεων να παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και σύντομα μεγάλης αναγνωρισιμότητας», τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτρης Δημητρίου κατά την εκδήλωση εγκαινίων.

Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα για συνένωση δυνάμεων, λέγοντας ότι όλοι μαζί μπορούν να κάνουν μεγαλύτερα πράγματα. «Πρέπει να γκρεμίσουμε τα τείχη και να μας γνωρίσει περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στη συνέχεια στην Αμερική».

Στην έκθεση χαιρέτισαν ο Βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης , ο Δήμαρχος Ζίτσας Μ.Πλιάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ναυρόζογλου καθώς και ο αντιδήμαρχος Δήμου Ιωαννιτών Β. Βλέτσας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Κυριακής,  η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου στηρίχθηκε από πλήθος κόσμου ενώ δεν έλειψαν και οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών φορέων καθώς και εκπρόσωποι πολιτικών  κομμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ