Γεμάτα τα Γιάννινα τις ημέρες των εορτών

«Τα Γιάννενα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους πρώτα πρώτα για τους ίδιους τους γιαννιώτες αλλά και για τους χιλιάδες των επισκεπτών που επέλεξαν και φέτος να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Δήμο μας».

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, σήμερα το πρωί σε δηλώσεις του σχετικά με την αυξημένη τουριστική κίνηση τις ημέρες των γιορτών στην πόλη.

«Είμαστε ένας ξεχωριστός τουριστικός προορισμός, ένας κορυφαίος προορισμός για τους Έλληνες και ελπίζουμε σιγά σιγά και για ξένους επισκέπτες και γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι», δήλωσε ο κ. Μπέγκας.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με φορείς της περιοχής έχουν αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες όχι μόνο προβολής της πόλης αλλά και ποιοτικής παροχής υπηρεσιών στους επισκέπτες της, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει όσοι επιλέγουν τα Γιάννενα για τις διακοπές τους να αναχωρούν ευχαριστημένοι και να γίνονται έτσι οι καλύτεροι πρεσβευτές της.

«Δουλέψαμε στη λογική πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαίους στόχους και νομίζω ότι στο κομμάτι του τουρισμού τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα. Ο τουρισμός δίνει άμεσες αποδόσεις στην οικονομία, δεν μένουμε όμως εκεί θέλουμε να ενισχύσουμε κι άλλους τομείς της οικονομίας στην περιοχή μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ