Στα Γιάννινα η παράσταση τσίρκο «GAZON»

GAZ TSIRKOΤην Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 έρχονται στα Γιάννενα οι Equipoize (GR/FR) με τη βραβευμένη και πολυταξιδεμένη παράσταση τσίρκο «GAZON».

Περιγραφή παράστασης

Όταν ο Don και η ξαδέλφη του η Madona μπλέξουν σε ένα κήπο… τα λουλούδια, τα μανταρίνια, το γρασίδι, τα ποτιστήρια, και ο σκίουρος … έχουν την δική τους άποψη!

 

Μια φρέσκια, πολύχρωμη και μοναδικά κωμική παράσταση με περίεργες ισορροπίες, ακροβατικές χορογραφίες και clownesque παντομίμα για όλη την οικογένεια!

Equipoize
Οι Equipoize είναι μία ελληνογαλλική ομάδα που ιδρύθηκε το 2004 από τη Marion Renard και τον Χρίστο Καούκη. Έχουν παρουσιάσει πολλές διαφορετικές παραγωγές για ενήλικες και παιδιά, προτείνοντας µια διαφοροποιημένη ματιά, πιο σύγχρονη και δυναµική. Το έργο τους αποτελεί έκφραση ενός προσωπικού λεξιλογίου που συνδυάζει το σύγχρονο χορό, το θέατρο αντικειμένων, το τσίρκο και τα εικαστικά. Έχουν συμμετάσχει σε διάφορους διαγωνισμούς και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό (Η.Π.Α, Γαλλία, Φινλανδία, Κροατία, Πολωνία, Ιταλία, Βουλγαρία). Η παράσταση «Gazon» έχει βραβευθεί σε διαγωνισμούς παιδικού θεάτρου και έχει συνεργαστεί με την εκπαιδευτική τηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας.

Πληροφορίες παράστασης
Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Μαρτίου, Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημήτρης Χατζής»
Τιμή εισιτηρίου: 6€ / Γενική είσοδος
Ώρα έναρξης: 19.00
Performers: Marion Renard, Χρίστος Καούκης

Διοργάνωση: Multi-art Projects / Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών
Προπώληση εισιτηρίων: Πρόκος / Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης / Ίρις / Rock Shop
Χορηγοί παράστασης: Θεσσαλικό ΙΕΚ, καφετέρια Chevalier
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ioannina Street Theater Festival: www.streetheater.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ