Γάτσιος: Να πρωταγωνιστήσει το ΚΙΝΑΛ

Πρωταγωνιστικό ρόλο για το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ζήτησε από τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του κόμματος Κωνσταντίνος Γάτσιος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε κάθε γωνιά του νομού.

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Κίνημα Αλλαγής για να υπάρξει μια πραγματικά προοδευτική διέξοδος για τη χώρα», τόνισε ο κ. Γάτσιος, ζητώντας από τους πολίτες να μην αρκεστούν στην αποδοκιμασία των πολιτικών και των παλαιοκομματικών πρακτικών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με την ψήφο τους στο Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσουν, ταυτόχρονα, ανάχωμα στην παλινόρθωση της ΝΔ.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Γάτσιος περιόδευσε στα Κατσανοχώρια (Μονολίθι, Πλατανούσα και Πηγάδια), τα Τζουμέρκα (Ματσούκι, Χριστοί, Πράμαντα) και τα Ζαγοροχώρια (Σκαμνέλι, Κήποι, Τσεπέλοβο, Άνω Πεδινά). Εκτός από τις επαφές του με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και στην 11η Ηπειρωτική γιορτή μανιταριού, όπου συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ηπείρου.

Ακόμη συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο με τον Πρόεδρο τού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων κύριο Λευτέρη Αραμπατζή, με τον οποίο συζήτησε διεξοδικά τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της βιομηχανίας και της οικονομίας, γενικότερα, του Νομού μας.

«Για μια ευημερούσα  Ήπειρο σε μια παραγωγική και δημιουργική Ελλάδα, πρέπει να στηριχθούμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και να δημιουργήσουμε προϊόντα με ταυτότητα. Η Ελλάδα, η Ήπειρος, τα Γιάννενα έχουν ανάγκη να μπουν σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης, που θα βγάλει τον τόπο από την κρίση, την παρακμή και την ακινησία. Και για να γίνει αυτό, δεν αρκούν μόνο οι άνθρωποι με διάθεση και ιδέες, αλλά χρειάζονται πολιτικές και προγράμματα, που θα δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες, που καλλιέργησαν η δημαγωγία και ο πολιτικός αμοραλισμός. Γιατί όλοι έχουμε, πλέον,  αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και ανέξοδα θαύματα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Κ. Γάτσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ