Γαστρονομικές δημιουργίες με προϊόντα ΠΟΠ στα MarBella

marbella

Η MarBella Collection εγκαινιάζει τον πρώτο της γαστρονομικό θεσμό φέτος το καλοκαίρι. Με τίτλο «Greek Chefs Abroad: A Culinary Series», οργανώνει μία σειρά γαστρονομικών βραδιών με διάσημους Έλληνες σεφ από το εξωτερικό.

Οι συμμετέχοντες Chef θα έρθουν προσκεκλημένοι της MarBella Collection στο ξεχωριστό adults Only Boutique Hotel MarBella Nido στην Κέρκυρα καθώς και στο νέο μέλος του Ομίλου, MarBella Elix, στην παραλία Καραβοστάσι, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, μεταφέροντας τις γαστρονομικές εμπνεύσεις τους στις κουζίνες των ξενοδοχείων. Οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν αυθεντικά ελληνικά και μεσογειακά μενού με ένα twist επηρεασμένο από τις διεθνείς τάσεις όμως πάντα με γνώμονα την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και την προβολή των τοπικών προϊόντων.

Αυτή η γαστρονομική εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο MarBella Nido και στο εστιατόριο San Giovanni, ένα από τα ειδυλλιακά εστιατόρια του ξενοδοχείου με εξωτερική βεράντα και πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, και στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου, το MarBella Elix, στο νέο A la Carte εστιατόριο Pearl Fine Dining το οποίο προσφέρει μεσογειακή κουζίνα.

Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, η σύνθεση των προσκεκλημένων Chef περιλαμβάνει την Ελληνίδα νικήτρια του Βρετανικού Διαγωνισμού Μαγειρικής MasterChef 2019, Ειρήνη Τζώρτζογλου και τον διεθνούς φήμης καταξιωμένο Chef, Γιάννης Κιόρογλου όπου μέσα από τα πιάτα τους επηρεασμένα από τον τόπο καταγωγής τους θα παρουσιάσουν μία σύγχρονη άποψη της Ελληνικής γαστρονομίας. Τα μενού είναι βασισμένα στα 100 μίλια radius, ένα διατροφικό  κίνημα που ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά με το σκεπτικό πως αν καταναλώνουμε ό,τι παράγεται σε ακτίνα 100 μιλίων από την περιοχή μας, επιβαρύνουμε πολύ λιγότερο το οικοσύστημα, πετυχαίνουμε μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα, ζούμε πιο αρμονικά με το περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ