Γαρδίκος- Ματσάγκας.. Κοινή πορεία με ενιαία παράταξη

Κοινή πορεία με εκλογή επικεφαλής από την βάση, αποφάσισαν οι παρατάξεις της Αυτοδιοικητικής Ενότητας και της Ριζοσπαστικής Ανατροπής, του Βασίλη Γαρδίκου και του Μανώλη Ματσάγκα στο Δήμο Ζίτσας.

Η πρώτη συνέλευση έγινε παρουσία δεκάδων κατοίκων της περιοχής, όπου οι επικεφαλής των παρατάξεων Βασίλης Γαρδίκος και Μανώλης Ματσάγκας, καλώντας κάθε δημότισσα και δημότη του Δήμου Ζίτσας να συστρατευτούν στον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου 2018.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο πολίτες του Δήμου που συνεχάρησαν τους επικεφαλής και τα μέλη των δύο παρατάξεων για την απόφασή τους να κινηθούν ενωμένα στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής και να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους.

Παρούσες και παρόντες ήταν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες σχεδόν τις παρατάξεις του Δήμου Ζίτσας, πρώην Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Σε κλίμα ομοφωνίας εκλέχτηκε γραμματεία της νέας παράταξης, στην οποία συμμετέχουν οι:

  1. Αναστασίου Άγγελος
  2. Βεκρή Δάφνη
  3. Γεωργίου Κώστας
  4. Κάλτσας Μάκης
  5. Μπράγιας Φώτης
  6. Στέφος Θεόδωρος και
  7. Τσιόκας Μιχάλης.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή από τη βάση του επικεφαλής της νέας ενιαίας παράταξης, μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον 30 υπογραφές και να κατατεθούν στην Γραμματεία της παράταξης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ