Γαλάζιες… αστοχίες στη Θεσπρωτία!

thesprotia pita node

Σε υποτονικό κλίμα  και με μισογεμάτη αίθουσα, που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές καλές ημέρες της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας της ΔΕΕΠ, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη.

Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της τοπικής κομματικής οργάνωσης  είναι τόσο σίγουροι που εκτιμούν ότι  δεν τους χρειάζεται να είναι  ενωμένοι στη μάχη της μονοεδρικής. 

Διαφορετικά δεν εξηγείται γιατί με επιδεικτικό τρόπο δεν εκφώνησαν ούτε τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή Αντώνη Μπέζα, ούτε τους επίσης  παρευρισκόμενους  τρείς πρώην προέδρους της  ΝΟΔΕ.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος αν και ενεργό μέλος του τοπικού ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Κάποιος βέβαια πρέπει να του εξηγήσει πως για να δείξει ένας  Δήμαρχος  ότι είναι υπερκομματικός, δεν χρειάζεται να  πηγαίνει σε όλες τις κομματικές συγκεντρώσεις. Αρκεί να μη πηγαίνει σε καμία κομματική συγκέντρωση.

Από την άλλη μεριά, στο βαριεστημένο κομματικό ακροατήριο, ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας  επανέλαβε την προσφιλή του γκάφα (το είχε ξανακάνει παλιότερα ανακοινώνοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 25 Σεπτέμβρη ή στις 2 Οκτώβρη 2022) δηλώνοντας για λογαριασμό του πρωθυπουργού που τον είχε, φαίνεται, εξουσιοδοτήσει για ακόμη μια φορά τηλεφωνικά από το Μέτσοβο όπου βρίσκεται… ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 9 Απριλίου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ