Γαλάζια περιοδεία με… άρωμα εκλογών από την Άρτα!

mitarakis arta

Πολυμελές κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε άρωμα εκλογών περιοδεύοντας στο Νομό Άρτας. Από τη σύσταση του κλιμακίου γίνεται σαφές ότι πρώτος και βασικός στόχος δεν ήταν η προώθηση λύσεων στα προβλήματα της περιοχής αλλά να τονώσουν το γαλάζιο φρόνημα σε έναν νομό που παρέμεινε ροζ και στις βουλευτικές εκλογές του 2019.

Άλλωστε αν σκοπός ήταν οι λύσεις στα προβλήματα της Άρτας θα είχε επιλεγεί ως επικεφαλής ένας άλλος Υπουργός και όχι ο Νότης Μηταράκης.

Ο Νότης Μηταράκης λοιπόν ηγήθηκε του κλιμακίου και ως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου βρέθηκε σε έναν νομό που δεν φιλοξενεί ούτε μία προσφυγική δομή. Όσο για τους  μετανάστες που εργάζονται στο κάμπο έχουν λιγοστέψει πολύ εξ ου και οι συχνές διαμαρτυρίες για την απουσία εργατικών χεριών.

Παρόντες επίσης ο ντόπιος υφυπουργός Γιώργος Στύλιος, ο Γιαννιώτης υφυπουργός Γιώργος Αμυράς, ο Τζουμερκιώτης Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και οι βουλευτές Άννα Ευθυμίου και Γιώργο Κωτσός.

Το κλιμάκιο περιόδευσε σε… υποκλιμάκια από τα ορεινά της Άρτας μέχρι την πόλη και έγιναν διάφορες συναντήσεις.

Ο κ. Μηταράκης είδε πολλές και νέες επενδύσεις στην περιοχή, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε ενώ προχώρησε σε έναν συνολικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου στη διαχείριση διαδοχικών κρίσεων.

Όπως είπε η χώρα είχε υψηλό ρυθμό ανάπτυξης ο οποίος ανακόπηκε από την πανδημία. Το κύμα αυτό αντιμετωπίστηκε με μέτρα στήριξης προς την επιχειρηματικότητα. Στην ενεργειακή κρίση η κυβέρνηση απαντά και πάλι με στήριξη των νοικοκυριών.

«Τις κρίσεις τις αντιμετώπισε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Στόχος μας είναι στις εκλογές  και στην Άρτα η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά» ανέφερε ο κ. Μηταράκης τοποθετώντας τις εκλογές σε ένα χρόνο από τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ