Γ. Στύλιος.. Άνοιξε ο δρόμος για ανακατασκευή του σταθμού ΚΤΕΛ

stilios ktel

Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Άρτα έγινε πραγματικότητα. Αυτό ανακοινώνει και με δεδομένο ότι έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος.

Επίσης κάνει γνωστό ότι η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) υπέγραψε την εξουσιοδότηση προς τον εκπρόσωπο και τον μηχανικό των ΚΤΕΛ προκειμένου αυτοί να προβούν στις ενέργειες που απαιτούνται για τεθεί το έργο σε τροχιά υλοποίησης. Ανάμεσα σε αυτές και η απόκτηση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων.

«Με την εξέλιξη αυτή, οι κοινές προσπάθειες του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Άρτας ΝΔ κ. Γιώργου Στύλιου, με τα Δ.Σ των ΕΤΑΔ και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δικαιώνονται» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υφυπουργού η οποία συνοδεύεται και με την απαραίτητη για την περίσταση δήλωση.

 «Οι σημερινές εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ είχαν ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Με την απόφαση της ΕΤΑΔ ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευή του σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ της Άρτας. Έργο που θα βελτιώσει το επίπεδο των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού. Με θετικό αντίκτυπο για το Νομό και την πόλη της Άρτας. Οι από κοινού προσπάθειες μας με τη Διοίκηση και το Προσωπικό του Σταθμού αποδίδουν πλέον καρπούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΕΤΑΔ και του ΚΤΕΛ για τη συνεργασία. Θα είμαι στο πλευρό τους και θα τους στηρίζω σε κάθε στάδιο της όλης διαδικασίας, μέχρι και την ολοκλήρωσή της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ