Γ. Στέφος: «Να πάμε τις εκλογές στον δεύτερο γύρο»

stefos plateia

Στον χώρο μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Στέφο.

Ο Γιάννης Στέφος στην ομιλία του υπογράμμισε ότι στόχος των εκλογών της Κυριακής είναι να πάνε οι εκλογές στον δεύτερο γύρο και εκεί να αναδειχθεί περιφερειάρχης.

Η παράταξή του με τους υποψηφίους της έχει περιοδεύσει σε όλη την Ήπειρο ακούγοντας τα προβλήματα που υπάρχουν και καταγράφοντας την εγκατάλειψη της υπαίθρου.

«Μπροστά στην πραγματικότητα αυτή ο σημερινός περιφερειάρχης ζητά μία ακόμη θητεία για να τα αλλάξει όλα. Όσα δεν έκανε σχεδόν είκοσι χρόνια» είπε ο κ. Στέφος συμπληρώνοντας ότι «αξίζουμε μια άλλη Ήπειρο από αυτή που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια , απ’ αυτή που έκτισε η πολυετής περιφερειακή αρχή του κ. Καχριμάνη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έργα που κάθε φορά εξαγγέλλονται λίγο πριν τις εκλογές με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του δρόμου Τύριας Σιστρουνίου που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση προχωρά μερικά χιλιόμετρα χωρίς μέχρι τώρα να έχει ολοκληρωθεί.

«Δεν μηδενίζουμε το έργο κανενός αλλά θέλουμε πολύ να καταλάβουμε πώς και γιατί, παρά τις θριαμβολογίες, η Ήπειρος της υπανάπτυξης είναι εδώ, η Ήπειρος της εγκατάλειψης και της ερημοποίησης είναι εδώ, η Ήπειρος των ανισοτήτων, της φτώχειας και της ανεργίας είναι εδώ, η ‘Ήπειρος των ανεξέλεγκτων ανεμογεννητριών και των εξορύξεων είναι εδώ.

Πόσα χρόνια χρειάζεται άραγε κάποιος πολιτικός για να δείξει στο λαό που απευθύνεται τις προθέσεις του, την πολιτική του στόχευση και το έργο του;

Ο κ. Αλέκος Καχριμάνης είναι στο δημόσιο βίο της περιοχής μας πάνω από τρεις δεκαετίες. 13 χρόνια από αυτά Περιφερειάρχης. Χωρίς καμιά απολύτως διάθεση μηδενισμού για την πολιτική παρουσία του εν γένει, ό,τι έργο είχε να δείξει, όποιο συνολικό όραμα για την περιοχή τυχόν είχε στο ξεκίνημά του, όποιο πρότυπο φιλοδοξούσε να προωθήσει, έχουν συντελεσθεί. Έχουν αποτυπωθεί» τόνισε.

Ο κ. Στέφος ανέλυσε το πρόγραμμα της παράταξής του διαρθρωμένο σε άξονες και υπογράμμισε ότι την Κυριακή η παράταξη πρέπει να βγει ενισχυμένη και ισχυρή από την κάλπη ώστε να δώσει την μάχη του δεύτερου γύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ