Γ. Νίτσας: Να ενεργήσει ο Δήμος πριν είναι αργά για τη Λογιστική

preveza logistiki

Ενέργειες από την Δημοτική Αρχή «πριν να είναι αργά» ζητά ο επικεφαλής της παράταξης Ανάπτυξη Τώρα Γιώργος Νίτσας με σκοπό να διασφαλιστεί η παραμονή του Τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα.

Το θέμα της μεταφοράς του τμήματος άνοιξε και πάλι με αφορμή την δημόσια αντιπαράθεση του Προέδρου του, Ιωάννη Σωτηρόπουλου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα.

Ο κ. Σωτηρόπουλος ανέφερε ότι το τμήμα, ει δυνατό, θα έπρεπε να μεταφερθεί και τώρα στα Γιάννινα.

Ο Γιώργος Νίτσας με γραπτή του παρέμβαση τονίζει ότι η δήλωση αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη και ζητά από τον Δήμο να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή του Τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα.

«Θεωρούμε ως παράταξη ” Ανάπτυξη Τώρα ” ότι τέτοιες δηλώσεις είναι πλέον άκαιρες διότι ήδη εδώ και δύο χρόνια τώρα το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της πόλης μας το προτιμούν και το στηρίζουν πολλοί φοιτητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι ήδη φοιτούν στην Πρέβεζα.

Θα πρέπει ο κ. Σωτηρόπουλος να αντιληφθεί επιτέλους ότι σύσσωμη η κοινωνία της Πρέβεζας δεν θα επιτρέψει οποιοδήποτε παρέμβαση στο συγκεκριμένο θέμα και θα μας βρει ενωμένους και απέναντι σε όποιες άλλες μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται.

Εμείς έχουμε ζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο να ακυρωθεί η απόφαση των καθηγητών και της Συγκλήτου για να επανέλθει η ηρεμία στο τμήμα και ΔΕΝ πρέπει να επαναπαυτούμε. Η Δημοτική αρχή οφείλει να ενεργήσει πριν είναι αργά» αναφέρει στην δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ