Γ. Μανιάτης: Ακραίος προπαγανδιστής ο κ. Τσίπρας και στην Ιόνια Οδό

gianis maniatis io

gianis maniatis io

Ο ειρωνικός τόνος που επέλεξε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτης, προκειμένου να αναφερθεί στο έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, ειδικά στον τομέα των οδικών υποδομών, ενόχλησε σφόδρα τους εκπροσώπους των κομμάτων που είχαν κληθεί και παραβρίσκονταν στα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού.

Ενδεικτικό είναι ότι ο υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τις υποδομές και το περιβάλλον και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, προχώρησε σε μία σκληρή δήλωση μετά την ολοκλήρωση της τελετής ανασκευάζοντας μάλιστα πλήρως αυτή που είχε κάνει λίγο πριν την έναρξη, δίνοντας κι αυτός πανηγυρικό τόνο.

Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού και ειδικά του Υπουργού Υποδομών ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε με πολύ σκληρό τόνο, αποκαλώντας τον κ. Τσίπρα ακραίο προπαγανδιστή.

«Για άλλη μια φορά ακραίος προπαγανδιστής ο κ. Τσίπρας. Μηδένισε το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Είπε ψέματα ότι το έργο της Ιόνιας Οδού ήταν έτοιμο κατά 50% το 2015, ενώ την περίοδο 2010-2014 ωρίμασε πάνω από 75%, ενώ τέλος «ξέχασε» ότι χάρισε με τη διαπραγμάτευσή του 500 εκατ. € στους εργολάβους.

Σήμερα, παρά τις ιδεοληψίες, τις καταγγελίες, τις θεατρικές παραστάσεις «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» του Πρωθυπουργού και του κυβερνητικού θιάσου, οι Έλληνες πολίτες παίρνουν στα χέρια τους έναν εθνικό δρόμο υψηλών προδιαγραφών. Ένα εργαλείο ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών, της οικονομίας και της Ηπείρου ευρύτερα.

Είναι σημαντικό που ο Πρωθυπουργός είναι σήμερα εδώ για να συνειδητοποιήσει αυτό που εμείς λέμε «Ανάπτυξη για όλους, ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο», μακριά από υστερικούς και καρεκλοκεντρικούς εθνολαϊκισμούς.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τον παλαιοκομματισμό και να προχωρήσουμε μπροστά!»

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ