Γ. Λώλος:  Παρόντες από τα έδρανα της αντιπολίτευσης

lolos giannis

Μετά από μία μακρά θητεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής ο νυν δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος ολοκληρώνει στο τέλος του χρόνου την θητεία του.

Ο Γιάννης Λώλος στον δεύτερο γύρο των εκλογών ηττήθηκε από τον Παναγιώτη Νταή καθώς εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι δεν στηρίχθηκε από την τρίτη παράταξη του Αντώνη Μπέζα.

Ο ίδιος με γραπτή του δήλωση απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι στήριξαν την παράταξή του καθώς επίσης στους συνεργάτες του και τον αγώνα που έκαναν μαζί του.

«Σεβόμενος την επιλογή της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας για νέα δημοτική αρχή Συμμαχίας, συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νταή και την ομάδα του και τους εύχομαι καλή θητεία.

Ως «Δύναμη Προοπτικής», από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα είμαστε παρόντες με τις προτάσεις και το σχέδιό μας για έναν καλύτερο Δήμο.

Προχωρούμε μπροστά για το καλό του Δήμου μας, μακριά από άγονες αντιπαραθέσεις. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου μας, γι’ αυτό και βαδίζουμε με ανιδιοτέλεια και χωρίς εμπάθειες, έχοντας μοναδικό μας στόχο την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Ηγουμενίτσας» σημειώνει στη δήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ