Γ. Καραμπίνας: Ένας κύκλος έκλεισε

Ο Γιάννης Καραμπίνας ολοκλήρωσε μία μακρά διαδρομή στην αυτοδιοίκηση. Ήταν ο συνεπής στρατιώτης για τη Νέα Δημοκρατία.

Έβαλε πλάτη και έδωσε τον αγώνα του στα δύσκολα του κόμματος. Ο αποκλεισμός του από το ψηφοδέλτιο ξάφνιασε πολλούς και εύλογα δημιούργησε προβληματισμό.

Άλλωστε ο Γιάννης Καραμπίνας είχε ένα ακροατήριο που δύσκολα μπορεί να απευθυνθεί κάποιος άλλος.

Οι υπεύθυνοι των Αθηνών όμως συνήθως αποφασίζουν με τους δικούς τους όρους… Και χωρίς πολλές φορές οι αποφάσεις τους να χωρούν λογικές ερμηνείες.

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης με μία ανάρτηση που έκανε απευθύνει τις ευχαριστίες του σε όσους τον στήριξαν επί σειρά ετών και σημειώνει ότι για τον ίδιο ένας κύκλος έκλεισε.

Αναλυτικά αναφέρει:

Τον Δεκέμβριο του 2014 ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου και τους φίλους μας ένα δύσκολο αλλά όμορφο πολιτικό ταξίδι με την Ν.Δ…..τότε που κανένας δεν δήλωνε παρών!!!!!

Ακολούθησε ο Σεπτέμβριος του 2015 σε ένα δύσκολο πολιτικό περιβάλλον….για το κόμμα μου……

Τέσσερα χρόνια με αγώνες , αντιπαραθέσεις με πολιτικούς αντιπάλους (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ – ΚΚΕ ) , τρέξιμο , ατέλειωτα χιλιόμετρα , εκδηλώσεις κτλ. αποσπώντας ακόμη και τον σεβασμό των πολιτικών αντιπάλων. Σήμερα 18 Ιουνίου 2019 έφτασα στο τέλος , και ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε , όχι και με τον καλύτερο τρόπο!!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνεργάτες μου , τους φίλους μου τους απλούς ανθρώπους που ήταν μαζί μου και με υποστηρίζανε όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και την οικογένειά μου που με ανέχτηκε να λείπω ατέλειωτες μέρες και ώρες από κοντά τους.!!!!

Δοξάζω τον ΘΕΟ που μου χάρισε Αγάπη από τους τόσους πολλούς και καλούς φίλους !!!!

Απο καρδιάς σας ευχαριστώ όλους!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ