Γ. Καραγιάννης: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του

karagiannis

Την υποψηφιότητά του και επίσημα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης. Πριν από μερικές ημέρες η Δημοτική Αρχή είχε παρουσιάσει τον απολογισμό της όπου εκεί είχε γίνει γνωστή η εκ νέου κάθοδος της παράταξης.

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Καραγιάννης σημειώνει ότι «η προσπάθεια ήταν ομαδική και σε αυτή δεν περίσσεψε κανείς. Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής, ανακοινώθηκε η συμπόρευση της παράταξής μου “ΔΗΜΟΣ – ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας” με το συνδυασμό «1 μέλλον ανάπτυξης και ελπίδας» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Αθανασίου. Από την πρώτη στιγμή συμπράξαμε, θέσαμε τους στόχους, παλέψαμε γι’αυτούς και με άψογη συνεργασία, χωρίς ίχνος υστεροβουλίας και ανταγωνισμού, αγωνιστήκαμε για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου, που ήταν και εξακολουθεί να είναι κοινή επιδίωξη.

Η κοινή αυτή επιδίωξη αλλά και συνέχιση της επιτυχημένης ομαδικής δουλειάς, επισφραγίζεται με το συνδυασμό των δυνάμεών μας σε ένα κοινό πλέον ψηφοδέλτιο, που τίθεται στην κρίση των συμπολιτών μας για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανανεώνω λοιπόν την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου Σουλίου, εκφράζοντας τον κοινό στόχο εμού και όλων των συνεργατών μου, να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όσα δρομολογήθηκαν και συνεχίζουν να δρομολογούνται για την επόμενη μέρα του Δήμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ