Γ. Αϊβατίδης προς Καλογιάννη.. «Κρίνετε εξ ιδίων..»

aivatidis

Με μία αιχμηρή επιστολή απαντά ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης στις… αιχμές που είχε αφήσει η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, όταν απάντησε στην επιστολή των 26 με την οποία ζητούσαν μεγαλύτερη συναίνεση στο Δήμο.

Η πρόταση που προκάλεσε την αντίδραση του νυν αντιδημάρχου ο οποίος ήταν υποψήφιος με την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη είναι αυτή που ανέφερε πως  «Υπόγειες διαδρομές διαπιστώθηκαν (συναλλαγή με πλούσια ανταλλάγματα με συμβούλους της αντιπολίτευσης)».

Ο κ. Αϊβατίδης θεωρεί ότι η φράση αυτή στρέφεται ευθέως προς το πρόσωπό του και την χαρακτηρίζει ψευδή και κακοήθη.

Και σημειώνει:

1. Η κ. Καλογιάννη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, μη μπορώντας να κατανοήσει ότι οι πολιτικές ενέργειες και πρωτοβουλίες δεν απαιτούν και δεν προϋποθέτουν κανενός είδους αντάλλαγμα.

2. Ασφαλώς τα «πλούσια ανταλλάγματα» δεν είναι οικονομικά γιατί η αποζημίωση πού λαμβάνω σύμφωνα με τον νόμο ως Αντιδήμαρχος είναι κατά 10% μικρότερη από τον μισθό μου ως υπάλληλος σε θέση Προϊσταμένου ΕΦΚΑ Μισθωτών που υπηρέτησα για 35 χρόνια.

3. Αν εννοεί πολιτικά ανταλλάγματα αυτό δεν με αφορά αφού δεν έχω καμία πολιτική φιλοδοξία, ούτε κατάγομαι από πολιτική οικογένεια και θα έπρεπε να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση γεμάτος υπέρμετρο νεποτισμό!!!!

4. Άλλος προσπάθησε να κάνει υπόγειες συναλλαγές με αρκετά «πλούσια πολιτικά ανταλλάγματα» με μία κλειστή ομάδα φίλων και αποτυχημένων να εκλεγούν υποψηφίων αγνοώντας τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στις έξι (6!) συναντήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Δημοτική αρχή, την οποία δεν ήθελε κατά βάθος, διεκδικώντας εκείνα που δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν (ακόμα και γραφείο στο Δημαρχιακό Μέγαρο ή βόλεμα στενών συνεργατών της) χωρίς να έχει κατανοήσει τη βούληση των συνδημοτών μας που μας κατέταξε 3η παράταξη στην εκλογική διαδικασία εκτός χρόνου και κάθε πραγματικότητας και λογικής.

5. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα και την οικογένεια μου η επιλογή του κυρίου Δημάρχου για το άκρως τιμητικό αξίωμα, το οποίο θα υπερασπιστώ με όλη τη δύναμη της ψυχής και του μυαλού μου για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του και κυρίως για το καλό των συνδημοτών μου.

Εξάλλου έχω απαντήσει και μέσα στο υπέρτατο όργανο του Δήμου μας, το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι εγώ είμαι ένας εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος και καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ και να προωθήσω τα αιτήματα των συνδημοτών μου και δεν ασχολούμαι ούτε ασχολήθηκα στη ζωή μου με λάσπες, βάρκες, ανεμογεννήτριες, δρόμους, γεφύρια και σκουπίδια, εντός και εκτός Περιφέρειας Ηπείρου

Πάντα πολιτεύομαι σύμφωνα με το πνεύμα του νόμου, επιδιώκοντας συγκλίσεις και συναινέσεις πολιτικών δυνάμεων, που θα συνεισφέρουν στην αποτελεσματική και ουσιαστική διακυβέρνηση του Δήμου για το καλό των συνδημοτών μας.

Κλείνοντας την επιστολή μου θέλω να τονίσω ότι αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι δεν θα πρέπει να διεκδικούμε το αλάθητο, κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, αλλά να κάνουμε κάποτε και την αυτοκριτική μας και να μην ερμηνεύουμε τα πάντα κατά το δοκούν……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ