Φυσικά και οικολογικά αντικουνουπικά για το καλοκαίρι

kounoupiΝέες και οικολογικές λύσεις για την αντιμετώπιση των κουνουπιών παρουσίασε η εταιρία «GAIA- the call of nature» ως μια φυσική εναλλακτική πρόταση που προστατεύει την υγεία και το δέρμα μας. Είναι η νέα σειρά είναι οικολογική, οικονομική, εύκολη στη χρήση, αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής. Δρουν χωρίς καμία επίπτωση στην υγεία, χωρίς οσμές, χωρίς χρήση χημικών ή τοξικών σκευασμάτων ενώ αποδεικνύονται οικονομικά γιατί έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Η οικολογική ηλεκτρονική συσκευή BABY FRIEND, που καταπολεμάει τα κουνούπια μέσω υπερήχων που, χωρίς να είναι αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί (συχνότητα 22-28 ΚΗz), κρατά μακριά τα ενοχλητικά έντομα. Τα κουνούπια ζαλίζονται και απομακρύνονται από την περιοχή που λειτουργεί η συσκευή. Δεν διαχέει καθόλου χημικές ουσίες στον αέρα, όπως οι γνωστές ταμπλέτες και τα υγρά οπότε είναι αποτελεσματική χωρίς να βλάπτει την υγεία. Είμαι μια πολύ οικονομική λύση αν υπολογίσετε ότι η συσκευή έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 10 χρόνια ενώ καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

Το MOSQUITO CLICK, με σύνθημα «Τσίμπημα εσύ – CLICK εγώ», βασίζει τη λειτουργία του στο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, που προέρχεται από την συμπίεση του χαλαζία καθώς πιέζετε το κουμπί του. Όταν το χρησιμοποιήσετε στην περιοχή του τσιμπήματος, αυτή η μικρή ενέργεια αδρανοποιεί την αντίδραση της ισταμίνης που προκαλεί την φαγούρα και το πρήξιμο από το τσίμπημα. Η φαγούρα θα σταματήσει και δεν θα νιώθετε πια την ανάγκη να ξύνετε την πληγή, κινδυνεύοντας με περεταίρω μόλυνση. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και διαρκεί περίπου 3 χρόνια ενώ είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και διαρκεί περίπου 3 χρόνια ενώ είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Κανένα τζελ ή άλλη συμβατική μέθοδος δεν μπορεί να καλύψει τόσα τσιμπήματα με τόσο χαμηλό κόστος.

Το Mosquito Band, είναι το μοντέρνο αντικουνουπικό βραχιόλι χωρίς χημικά. Είναι φτιαγμένο από σιλικόνη και περιέχει φυσικό βιολογικό έλαιο κιτρονέλλας που λόγω της σιτρονελάλης και της γερανιόλης κρατάει μακριά τα κουνούπια και άλλα έντομα. Είναι αδιάβροχο, κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και φοριέται εύκολα από όλους.

Τα οικολογικά προϊόντα της GAIA μας καλούν να αναζητήσουμε μέσα από τη φύση νέους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας μας. Διατίθενται σε φαρμακεία, επιλεγμένα super market και πολυκαταστήματα καλλυντικών. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα οφέλη χρήσης τους καθώς και on-line αγορές στο www.gaia.eu.com .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ