Φταίει η κακή μας… ψυχολογία!

georgiadis sm

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργός προχωρά σε… άκυρη δήλωση. Όμως είναι από αυτές που προκαλεί πολλές και εύλογες αντιδράσεις.

Ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος απέδωσε την μείωση της κατανάλωσης στα καύσιμα σε λόγους… ψυχολογίας!

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης “Δεν έχει πέσει μόνο για τα καύσιμα η κατανάλωση. Η κατανάλωση πέφτει γενικά διότι ο κόσμος όταν ακούει πόλεμο φοβάται. Και όταν φοβάσαι η πρώτη αντίδραση είναι δεν ξοδεύω “.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν ο καταναλωτής δεν βάζει βενζίνη και πετρέλαιο για ψυχολογικούς λόγους . “Η οικονομία είναι ψυχολογία. Σήμερα έχουμε πόλεμο. Στον πόλεμο πρέπει να κινούμαστε προσεκτικά γιατί έχουμε πόλεμο. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω πιο απλά. Δεν είναι η ώρα για το Τσοβόλα, δώσε τα τώρα όλα. Δεν είναι αυτή η στιγμή”, απάντησε.

Στην ερώτηση εάν κρυώνει ο κόσμος επειδή δεν μπορεί να ζεσταθεί είπε ότι” δεν κρυώνει ο κόσμος ” και πρόσθεσε ότι ” σήμερα η επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης είναι τριπλάσια σε σχέση με την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ .Εάν σήμερα κρυώνει ο κόσμος , δεν σας είδα να ανησυχούσατε όταν το επίδομα πετρέλαιο θέρμανσης ήταν στο 1/3. Δεν κρύωνε τότε ο κόσμος ; Τώρα κρύωσε ; “.

Με απλά λόγια δεν φταίει ο κακός μας ο καιρός αλλά η κακή μας ψυχολογία… Ας φτιάξουμε την ψυχολογία μας μήπως και ζεσταθούμε καθώς το ταμείο είναι μείον..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ