Φουλ των ναρκωτικών o Φλεβάρης.. Οι υποθέσεις, οι κατασχέσεις

afto otexasis

afto otexasis

Πάνω από ένας τόνος χασίς κατασχέθηκε μέσα σε ένα μήνα από τις αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο.. Ποσότητα ρεκόρ για την τελευταία τριετία, που αποτυπώνει το μέγεθος του προβλήματος με το οποίο είναι αντιμέτωπη η περιοχή.

Στο διάστημα εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών. Στην μία μάλιστα συνελήφθησαν εννέα άτομα τα οποία διακινούσαν κοκαίνη στην πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή ενώ διενεργήθηκε μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια, οχήματα και επαγγελματικούς χώρους των δραστών, στο πλαίσιο των οποίων κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης και κάνναβης) και ένα όπλο.

Επίσης εξαρθρώθηκε οργανωμένο πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που δραστηριοποιούνταν σε περιοχές της Άρτας, των Ιωαννίνων, της Αιτωλοακαρνανίας και της Πρέβεζας. Συνελήφθησαν δεκαοκτώ μέλη του κυκλώματος, δεκαέξι (16) ημεδαποί και δύο υπήκοοι Αλβανίας ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης και κάνναβης).

Στο διάστημα του Φεβρουαρίου κατασχέθηκε ένας τόνος και 171 κιλά χασίς, 265 γραμμάρια ηρωίνη, 190 γραμμάρια κοκαίνη, 114 ναρκωτικά χάπια και πέντε δενδρύλλια.

Από την αστυνομία έγιναν συνολικά 953 συλλήψεις, εκ των οποίων οι περισσότερες -683- αφορούν σε παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις ληστείας, 37 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, επτά υποθέσης απάτης, 13 περί όπλων, επτά υποθέσεις πλαστογραφίας κι άλλες.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ