Στη σύλληψη μίας αλλοδαπής προχώρησαν στα Ιωάννινα αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης, για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα έγινε αντιληπτή από υπάλληλο της Δικαστικής Αστυνομίας να φωτογραφίζει με το κινητό της τηλέφωνο δικαστές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων.
Η σύλληψή της έγινε από φρουρό της Δικαστικής Αστυνομίας της εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων και στη συνέχεια η γυναίκα παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων.