Φως από τον Ιατροδικαστή για το θάνατο της 44χρονης… Που επικεντρώνεται η έρευνα

ASTY KORDELA

ASTY KORDELAΣτο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη γυναίκα, σύζυγος ανώτερου τραπεζικού υπαλλήλου που εργάζεται στα Ιωάννινα, παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ αργά απόψε μετέβη και ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Προς στιγμήν δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάσυρση της σορού, προκειμένου να ελεγχθούν ένα προς ένα τα στοιχεία που θα διαλευκάνουν τα αίτια του θανάτου.

 

Φως για την εξέλιξη της έρευνας αναμένεται από την επιτόπια αυτοψία του Ιατροδικαστή όπως και από τη νεκροτομή που θα ακολουθήσει καθώς έτσι θα προκύψει ο ακριβής χρόνος θανάτου. Επίσης σημαντικό στοιχείο για την πορεία της αστυνομικής έρευνας θα είναι ο πιθανός ή μη εντοπισμός τραυμάτων που μπορεί να έχουν προκληθεί προ του θανάτου της.

Το ενδεχόμενο του απλού τροχαίου φαίνεται να απομακρύνεται. Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά φαρδύς, δίπλα υπάρχει πλάτωμα αρκετών μέτρων ενώ δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος φρεναρίσματος.

Οι αστυνομικοί άλλωστε από νωρίς το απόγευμα που εντοπίστηκε το όχημα και η νεκρή γυναίκα, σημείωναν με νόημα πως δεν υπήρχαν επαρκείς λόγοι που θα δικαιολογούσαν την παρουσία της στο συγκεκριμένο σημείο.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο σύζυγός της είχε προχωρήσει σε δήλωση εξαφάνισης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ο ακριβής χρόνος κατά τον οποίο εξαφανίστηκε από το σπίτι της η 44χρονη γυναίκα.

Ο εντοπισμός του οχήματος που είχε εκτραπεί και η σορός της 44χρονης εντοπίστηκαν τυχαία από περιπατητή που βρίσκονταν στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ