«Φορτωμένος» με λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας- Τα έκρυβε μέχρι και μέσα στο στρώμα του!

limeniko tsigara

Έναν ευφάνταστο, αλλά αποτυχημένο τρόπο για να περάσει λαθραία καπνικά προϊόντα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρήκε ένας 32χρονος υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος συνελήφθη από τα στελέχη του Λιμενικού.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού, οι άνδρες της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) σε συνεργασία με την ομάδα Κ-9, έκαναν «φύλλο και φτερό» το φορτηγό όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος.

Η έρευνα απέδωσε καρπούς, καθώς οι λιμενικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα εντός της καμπίνας, στα ντουλάπια, αλλά και μέσα στο στρώμα του κρεβατιού, συνολικά 540 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Όπως αποδείχθηκε, ο οδηγός δεν είχε περιοριστεί μόνο στο εσωτερικό της καμπίνας, αφού επιπλέον ποσότητα βρέθηκε κρυμμένη και εξωτερικά του τράκτορα, μέσα σε πλαστικό κάλυμμα. Τα πακέτα στερούνταν της ειδικής ελληνικής ταινίας φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν άμεσα.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, προχώρησε στην κατάσχεση τόσο των καπνικών προϊόντων όσο και του φορτηγού οχήματος, τα οποία θα παραδοθούν στο Τελωνείο της πόλης.