Φορείς της Ηπείρου υποψήφιοι για Best City Awards

best23

Στη μάχη των βραβείων Best City Awards 2023 και φέτος αρκετοί φορείς από την Ήπειρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost μεταξύ αυτών είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Αρταίων, Ζίτσας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Κόνιτσας, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου Δήμου Πάργας, και το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου.

Τις υποψηφιότητες στα Best City Awards 2023 αξιολογεί 39 μελής κριτική επιτροπή με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκούς, και έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της σχετικής αγοράς. https://www.bestcityawards.gr/judges/

Τα βραβεία θα προκύψουν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα. Οι υψηλότερες βαθμολογίες ανά κατηγορία θα βραβευθούν με Gold, Silver ή Bronze βραβείο.

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023  στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων ! https://www.bestcityawards.gr/

Τα Best City Awards διοργανώνει για 7η χρονιά η εταιρεία Boussias Events, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις. Είναι τα μοναδικά και κορυφαία βραβεία της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες .

Το epiruspost είναι για ακόμα μία χρονιά χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης. https://www.bestcityawards.gr/sponsors/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ