Φώφη Γεννηματά… Οι επόμενες θα είναι εκλογές για τρεις..

fofigia1

fofigia1

Το σχέδιο της για την κεντροαριστερά ξεδίπλωσε η Φώφη Γεννηματά, κατά την διάρκεια ομιλίας, σε κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννινα.

Νωρίτερα η κ. Γεννηματά περιόδευσε στην Θεσπρωτία από όπου τόνισε ότι στόχος της κεντροαριστεράς είναι η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.

Καθ’ οδόν προς την εκλογική διαδικασία, η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητά της ενώ στην διάρκεια της ομιλίας της εξαπέλυσε επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε fake αριστερά και προς την Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας ότι είναι αληθινή δεξιά.

fofigia2

Η κεντροαριστερά, όπως τόνισε, μπορεί να αποτελέσει έναν νέο δυναμικό πόλο, που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

«Δεν θα γίνουμε ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου με αντάλλαγμα απλώς καρέκλες της εξουσίας. Δεν μας αφορούν αυτά. Το κίνημά μας γεννήθηκε για να υπηρετεί την πατρίδα και τον λαό κι αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε. Θέλουμε να γίνουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα» υπογράμμισε η κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε με έμφαση πως οι επόμενες εθνικές εκλογές, θα είναι εκλογές για τρεις.

fofigia3

Τα χρόνια της κρίσης, τόνισε η κ. Γεννηματά, η παράταξη έδωσε μεγάλες μάχες για να κρατήσει την χώρα όρθια. Η κρίση και τα μέτρα έπληξαν τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν πείστηκε για την αναγκαιότητα των μέτρων αυτών με ευθύνη και του ίδιου του κόμματός της.

Έτσι πολλοί αναζήτησαν ελπίδες στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες αποδείχθηκαν φρούδες καθώς οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μονιμοποίησαν την επιτροπεία και τα μνημόνια, υποθήκευσαν την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, τα ελληνικά νοικοκυριά πληρώνουν επιπλέον 15 δις.

Η κ. Γεννηματά ζήτησε την όσο δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στο νέο εγχείρημα της κεντροαριστεράς καθώς αυτή θα δώσει δύναμη και κάλεσε όλες τις δυνάμεις σε μια νέα αλλαγή.

«Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολήγια να προχωρήσουμε μαζί. Ζητώ εντολή ανατροπής του ζοφερού πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

fofigia4

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ