Έκθεση μοντέρνας τέχνης στην FIX Hellas

FIXX_ELASΌταν η τέχνη συναντά εικαστικά τη μπύρα το αποτέλεσμα μόνο «εκρηκτικά αφρώδες» είναι για τους φίλους της τέχνης που μπορούν να απολαύσουν τα έργα 68 δημιουργών στην έκθεση μοντέρνας τέχνης «BEER & ART» που διοργανώνει η επιμελήτρια τέχνης Άντζελα Δικαιούλια – Gallery Art Gargo, σε συνεργασία με τη FIX Hellas, στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στη Ριτσώνα Εύβοιας.

Από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 (12:00 – 20:00, καθημερινές και Σαββατοκύριακα) οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν δημιουργικά στην πολυσυλλεκτική αυτή έκθεση με ελεύθερη είσοδο, ξεχωρίζοντας περισσότερα από 190 έργα: ζωγραφικής, γλυπτικής, video art και φωτογραφίας.

Φίλοι της τέχνης, συλλέκτες, εικαστικοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί και πρόσωπα της showbiz βρέθηκαν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στα εγκαίνια της ξεχωριστής αυτής έκθεσης, απολαμβάνοντας περισσότερα από 190 έργα σύγχρονης τέχνης, που απέσπασαν εντυπωσιακά θετικές αντιδράσεις από ειδικούς και μη.

Έλληνες και διεθνείς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες μαζί με νέους αξιόλογους δημιουργούς “μεταμορφώνουν” κυριολεκτικά το ζυθοποιείο της ιστορικής ελληνικής μπύρας FIX σε ατμοσφαιρική γκαλερί, έως και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας και video art συνοψίζουν και εκφράζουν τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το σύνολο της έκθεσης και δεν είναι άλλη από το ότι, η τέχνη πρέπει να κινείται, να εκπλήσσει, να ταράζει τα στάσιμα νερά, να μπαίνει στη ζωή και στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Σημειώνεται ότι η έκθεση “BEER & ART” συγκαταλέγεται σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς ομαδικές εκθέσεις, ανοιχτή τόσο στους συλλέκτες όσο και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τη σύγχρονη εικαστική σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ