Φιλόζωοι εναντίον γονιών για τα Καρδαμίτσια

Στο στόχαστρο φιλόζωων βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων, του δημοτικού που λειτουργεί στα Καρδαμίτσια!

Το «αμάρτημά του»;

Τόλμησε να απευθύνει επιστολή στον Δήμαρχο και στη συνέχεια να μιλήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή με τις αγέλες αδέσποτων ζώων και τους κινδύνους στις καθημερινές μετακινήσεις μικρών μαθητών.

Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Καρδαμιτσίων βρίσκονται νεκρά αδέσποτα από φόλες που τοποθετούν κάποιοι ασυνείδητοι.

Και δω ξεκίνησε διαδικτυακός πόλεμος που στο στόχαστρο έχει τον Σύλλογο.

Η αρχή έγινε με ανάρτηση στην σελίδα ΚΙΔΙΖΩ Ιωάννινα, όπου φωτογραφίζεται ο Σύλλογος ως υπεύθυνος για τις θανατώσεις. «Οι δολοφονίες ζώων στα Καρδαμίτσια συνεχίζονται. Πόσο τυχαίο το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν όλα τα αδέσποτα μετά από ανάρτηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων;;», έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας.

Ακολουθεί ένα πλήθος σχολίων με σχόλια που αγγίζουν τα όρια του αισχρού σε βάρος των γονιών. Είναι η ευκολία που δίνουν τα κοινωνικά δίκτυα σε χρήστες με πραγματικά ή ψεύτικα προφίλ να ξεσπάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σφόδρα ενοχλημένος από την πρωτοφανή επίθεση που δέχεται ζητά να αποσυρθούν τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί και να ανακληθούν οι κατηγορίες από την φιλοζωική οργάνωση.

Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι καταδικάζει απερίφραστα τις θανατώσεις των αδέσποτων και τονίζει ότι η κίνησή του με την επιστολή στο Δήμαρχο στόχο είχε την περιφρούρηση της ζωής και όχι την θανάτωσή τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ