Φιλοξενία πολύτεκνης οικογένειας σε ξενοδοχείο μετά την πυρκαγιά στην Πεδινή

pedini fotia

Την απόφαση να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο μία πολύτεκνη οικογένεια από την Πεδινή έλαβε ο Δήμος Ιωαννιτών, με έξοδα που θα καλύψει ο ίδιος.

Το σπίτι της οικογένειας υπέστη ζημιές κατά την πυρκαγιά του Ιουλίου. Από τότε η οκταμελής οικογένεια, το ζευγάρι αι τα έξι παιδιά, φιλοξενούνται σε συγγενικά σπίτια ενώ ακόμη δεν έχουν λάβει ξεκάθαρες απαντήσεις για την αποζημίωση που θα λάβουν.

Οι ζημιές προκλήθηκαν στο ισόγειο της κατοικίας αλλά από τους καπνούς έχουν επηρεαστεί και οι υπόλοιποι χώροι.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας από το αρμόδιο κλιμάκιο, η οικογένεια μπορεί να ξεκινήσει την επισκευή.

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών αποφάσισε να προχωρήσει στην μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχείο προκειμένου να φιλοξενηθούν τα οκτώ άτομα για διάστημα δέκα ημερών.