Φεστιβάλ Τουρισμού.. Η Θεσπρωτία του πράσινου και του γαλάζιου

fESTIVAL TOYRISMOY

fESTIVAL TOYRISMOY

Δυναμικό παρόν στο Φεστιβάλ Τουρισμού έδωσε ο Νομός Θεσπρωτίας μέσω του Επιμελητηρίου του.

Η δράση υλοποιήθηκε στα πλαίσια των προσπαθειών που γίνονται για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, και την προβολή της Θεσπρωτίας ως τουριστικό προορισμό, με απώτερο στόχο της αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η άρτια προετοιμασία, ο πληρέστατος εφοδιασμός του περιπτέρου με το κατάλληλο προωθητικό υλικό και η άψογη παρουσία των εκπροσώπων μας, ξεχώρισε την συμμετοχή μας και συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών, στους οποίους διανεμήθηκαν περίπου 8.000 έντυπα.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ευχαριστεί τον Σύλλογο Εμπόρων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Πέρδικας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κο Παναγιώτη Κώστα και τον Αντιπρόεδρο κο Παύλο Παππά, που συμμετείχαν στην δράση στηρίζοντας καθ΄ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ την λειτουργία του εκθεσιακού μας περιπτέρου και με την φιλοξενία, την ευγένειά τους και την άψογη παρουσία τους δημιούργησαν εξαιρετικά θετικό κλίμα στους επισκέπτες. Επίσης ευχαριστούμε τον κο Δημήτριο Λώλο, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού του Δ. Σουλίου, για την συμμετοχή του και υποστήριξη της τουριστικής προβολής της Θεσπρωτίας στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

«Οι εντυπώσεις από το ΦΕΣΤΙΒΑΛ είναι θετικότατες και ευελπιστούμε το αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάσθηκε στην έκθεση, να αποτυπωθεί στο τέλος της τουριστικής περιόδου θετικά για την περιοχή μας.

Καλούμε τα μέλη μας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τα όποια θετικά αποτελέσματα προκύψουν από τις προωθητικές μας ενέργειες, σημειώνοντας επιπλέον την ατομική μας ευθύνη στην επίτευξη των κοινών στόχων», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ