«Έκανε τη Ferrari… κάρο»… Τι τελικά συνέβη στο Κουκούλι

KOYKOYLI FERARIΠόσα «άλογα» χωράνε σε ένα καλντερίμι στο μαγευτικό Κουκούλι στα Ζαγοροχώρια;

«Tώρα άντε να εξηγήσω το πώς βρέθηκα εκεί. Πάντως η τρέλα τελικά πάει και στα βουνά. Ferrari 4X4», σχολιάζει κάτω από το βίντεο που δείχνει τα ζόρια της Ferrari του στα Ζαγοροχώρια ο κ. Μαυρουδής. Είναι ο άνθρωπος που, όπως δείχνει το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο YouTube, προσπάθησε και τελικά κατάφερε να περάσει την κόκκινη Ferrari του από δρομάκι πλάτους 194 εκατοστών!

 

Κόντεψε όμως να την «κάψει».

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο κ. Μαυρουδής, από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στα Ζαγοροχώρια για εκδρομή. Στο Κουκούλι όμως μπερδεύτηκε και αντί να κατευθυνθεί προς το πάρκινγκ έξω από το χωριό μπήκε με τη Ferrari του σε ένα καλντερίμι.

Δυστυχώς για τον ίδιο, μετέτρεψε σε 4×4 την κόκκινη Ferrari του, η οποία κάποια στιγμή φράκαρε και δεν μπορούσε να πάει ούτε μπρος ούτε πίσω. Με τη βοήθεια φίλων του, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το οποίο παρεμπιπτόντως έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 255.000 προβολές (views), καταφέρνει εντέλει να βγει από τον πέτρινο στενό «λαβύρινθο» και να βρεθεί στον χώρο που του είχαν υποδείξει να πάει. Ο δίσκος όμως «άναψε» τόσο, ώστε από τη μηχανή έβγαινε άσπρος καπνός.

Ο κ. Μαυρουδής είναι o υπεύθυνος του club Ferrari της Βορείου Ελλάδος. Αγόρασε το αυτοκίνητό του πριν από τρία χρόνια. Είναι επιχειρηματίας γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και από το 1995 διοικεί με μεγάλη επιτυχία την ομώνυμη εταιρεία τροφοδοσίας και διανομών, η οποία έχει δυναμική παρουσία στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Στον ελεύθερο χρόνο του, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πηγαίνει στο γυμναστήριο, μια και του αρέσει να φροντίζει την υγεία του, ενώ πολλά βράδια τα περνάει με φίλους σε κάποιο από τα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Πριν από τη Ferrari οδηγούσε μια BΜW κάμπριο, ενώ όσον αφορά στα χόμπι του, έχει ασχοληθεί με το kick boxing, καταδύσεις, πτώση με αλεξίπτωτο και γενικά πολλά extreme σπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ