Φέρνουν έντεκα διμοιρίες των ΜΑΤ!!!!

MATΔεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στα Γιάννινα. Ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος και η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας αποφάσισαν να κάνουν φρούριο την πόλη τις επόμενες ημέρες, εξ αιτίας του…φόβου επεισοδίων στην παρέλαση.

Έτσι φέρνουν τα ΜΑΤ της μισής Αθήνας και της άλλης μισής Ελλάδας!

Έντεκα διμοιρίες συνολικά θα αναπτυχθούν στην περιοχή, πέραν των άλλων δυνάμεων που μετακινούνται. Έντεκα διμοιρίες που έρχονται από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα κι αλλού.

Σε τι μεταφράζεται αυτό;

Σε τεράστιο κόστος.

Σε πολλά χρήματα για την μετακίνηση και την παραμονή των αστυνομικών στην περιοχή, όταν στην Αστυνομία δεν υπάρχουν κονδύλια για να καλύψουν τα καύσιμα των οχημάτων, τη συντήρηση ακόμη και το χαρτί για τα φωτοτυπικά του Μεγάρου….

Ίσως να αγνοούν το πολύ απλό. Ό,τι η αποτροπή επεισοδίων δεν μπορεί να γίνει ακόμη και με όλα τα ΜΑΤ της χώρας. Πρόκειται για μία άσκποη και πολυέξοδη μετακίνηση όταν λείπουν τα στοιχειώδη.

Κι όταν είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα έρθει στα Γιάννινα και η εκπροσώπηση της Κυβέρνησης και των κομμάτων θα είναι σε χαμηλό επίπεδο.

Προφανώς με την μαζική έλευση των ΜΑΤ στα Γιάννινα κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια!

Έχουν κι ένα λόγο παραπάνω Λευτέρη Οικονόμου παρόντος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ