Φέρνοντας την Κίνα πιο κοντά στα Γιάννινα!

eisodos panep

eisodos panep

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) οργανώνει εκδήλωση στην οποία ο ελληνικός και ο κινέζικος πολιτισμός έρχονται πιο κοντά μέσα από τη μουσική, τη γλώσσα, τα ήθη και έθιμα των δύο χωρών.

Η εκδήλωση με τίτλο “Φέρνοντας πιο κοντά την Κίνα”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Κινέζοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Πεκίνου που παρακολουθούν πρόγραμμα ελληνικής γλώσσας στο ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. και οι αλλοδαποί σπουδαστές του Χειμερινού Προγράμματος του Κέντρου.

Οι Κινέζοι σπουδαστές του Κέντρου θα παρουσιάσουν πολιτιστικά στοιχεία από τις παραδόσεις τους, ενώ θα αναδειχθούν οι ομοιότητες και οι διαφορές ανάμεσα στον ελληνικό και τον κινέζικο πολιτισμό.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τους φοιτητές του Κέντρου με τη ζωή της πόλης και να ασκηθούν οι φοιτητές μας στην ελληνική γλώσσα μέσα από τη χρήση της σε φυσικό περιβάλλον γλωσσικής επικοινωνίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ